090422

Jag fick jobbet! Jättehärligt faktiskt. Det var en väldig snabb intervju får man säga, 10 minuter tog det kanske. Men de är kanske inte riktigt samma sak när det bara är sommarjobb. 
Idag har jag också hållt på i trädgården, försökte skylla på att jag hade lösnaglar, men ack nej.



heey

Jag har ont överallt, modersmålet har tvingat en att hjälpa till i trädgården, för smart som man var gav man ju henne massa fröer och blomsterlökar i present, och det får man betala för nu, jo för då ska det grävas upp en 10 x 10 m område, och det får ju jag göra. Verkligen smart drag där Linnea.

Förresten så har jag nog sommarjobb på City Gross! De ringde innan och eftersom jag sprang och hämtade den blev det ett : "flås, hallå?!". Men men! Det blir nog jetebra.


090420

Hej fanz!

Var hos tandläkaren idag igen och som väntat så tog de ju inte av tandställningen, 3 veckor my ass
Hade ju noll koll på vad han gjorde, jävla senilo gå i pension om du nu inte ens ser vad du gör.

Btw, så gick rättegången bra, lite skakis var man ju såklart, men pälsk var med så han var bra på att lätta upp stämmnigen med trams, tex när vi fick reda på att det drog ut på tiden gick vi ut på stan och in på GAME där jag ägde honom på nåt tekken liknande spel :P

I miss you <3




Fredag

Riktigt härligt väder ute idag och jag har suttit på altanen en stund nu, får ju passa på medan Micke inte har kunder för de går in i trädgården och rastar sina hundar och sätter sig och fikar och sånt :P
Ikväll ska jag och Linus ut och äta och sen hyra nån film för vi hade 1 ½ års dag för ett tag sedan men vi glömde bort det då så vi firar det lite nu ist :)

Jag var precis ute med Molly och titta vad jag hittade i en gammal brevlåda utanför vårt hus, så jävla söta :) och de är mycket mindre i verkligeheten, kanske 1 cm stora.



Thursday

Torsdag idag och jag har varit ledig :) Idag har jag fixat och grejat här hemma, planterat en jevla massa och flyttat krukor m.m. Så doktig så! :P Nu väntar jag på maten, vi ska grilla, nam nam. Ikväll händer det inte mycket, ta det lugnt bara.

På onsdag nästa vecka ska jag vittna i en rättgång, och det känns rätt obehagligt :/


RSS 2.0