haha




Fin va? haha


Jag vill ha sommar nu!
 På tal om ingenting då.

heyheyhey!

Jahaja. Idag är det måndag, för den som inte det visste :)
Idag har jag varit i skolan, föreläsning om socialt tänkande idag, typ fördomar, vem man blir attraherad av , normer o.s.v, mycket intressant faktiskt, duktig föreläsare med. Sen har jag bara varit hemma och slöat, pluggat ett par timmar, och nu ska jag se ett par avsnitt av SATC tänkte jag.
Imorgon börjar jag inte förrän klockan 1 och det är schönt :) Slutar klockan 3 och sen är det Center syd som gäller, men ingen shopping, för det ska jag spara till onsdag när jag fått mitt studiebidrag och Sofie har fått sin lön så då är det hardcoreshopping som gäller, haha, nej det hoppas jag inte.

På lördag fyller jag vuxen, i mina ögon sett är det faktiskt mer en vuxenålder än 18 för man går ju ur tonåren. Aja :P Känner mig dock inte som 20 på långa vägar :)

Yeye!! G'natt ;)

Helgiz

Helgen startade med utgång med Marica och Linus kompisar. Snabbis till förfest hemma hos Manuel, och sen ut i Landskrona. Det var trevligt. Kunde slutat lite nyktrare men det ar najs! :)
Igår var det bakisdag och på kvällen träffade vi nille och adde och vi kollade the prestige, som är en mycket bra film faktiskt. Bättre 2:a och 3:e gången. Och idag skulle jag ju hem och ägna dagen åt hängiven pluggning. Det sket sig litegrand. Eller ganska mycket. Läste ett halvt kapitel, vilket iofs är cirkus (lägg märke till ordet cirkus) 25 sidor. Nu har jag kollat på ett par avsnitt av SATC och ska snart gå och lägga mig tror jag.

Natzi natzi!


    

Tummarna upp för en mysig helg!



hahahaha

Så jävla snygg ny design eller hur? Jag har nog aldrig sett något finare xD
Inte alls ego heller med 4 feta bilder på mig själv :) Så schnyggt!
Paint är ett jävligt bra program alltså, mycket användbart!

Hero of the day

När jag satte mig och skulle äta frukost imorse ser jag att det springer en hund i vår trädgård. Sen springer den ut på åkern och ut på vägen , där den springer fram och tillbaka så bilarna måste stanna. Höll ju på att bli överkörd. Så jag gick ut och lockade den med ett hundben och tog med den hem :) Och nu är hon min! Mohaha!

Nej, hon hade ett sånt halsband med telefonnummer på så vi körde och lämnade henne :) Tydligen en riktig buse som alltid hittade på skit xD Söte.

Ikväll får vi se vad som händer. Kanske blir det utgång :)

Laater!

Alla Hjärtans Dag

Igår var det alla hjärtans dag och jag och Lajnus var hemma hos Sofie där vi lagade lite middag och spelade kort och kollade på melodifestivalen tillsammans med Sofie & Dan och Sarah & Daniel. Sen kom Sara, Micke och Niklas också :)
Mycket lyckad kväll måste jag säga. Nej, nu måste jag verkligen plugga! ♥



Rosen jag fick av Älskling :)



Aj?!



Hon har nu fött åttlingar. Herregud. Att människan kan stå upp?



baaaaaaaaaaaaaaajs

Jag hatar denna känslan: "jag skulle pluggat mer när jag hade tiden till det". Faaan. Jag fattar fan inte ett skit av mina egna anteckningar, noll struktur överhuvudtaget, och på vissa kapitel har jag inte ens några anteckningar, så jävla smart då. Verkligen bra tänkt. Ett av mina smartaste drag faktiskt, måste jag säga. Idiotjävel.
Sen att  datorn har gett sig fan på att jävlas så jävla mycket som praktiskt möjligt är en annan underbar sak. Det är ju skitkul att det inte går att öppna åhörarkopiorna från föreläsningarna.
Bara så att ni vet kommer ni inte få läsa ett enda positivt ord här de närmaste dagarna.

Veronica Maggio




Det var 17 år 17 år i staden
där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år
ville inte va den som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor




Laleh- Snö




Jag älskar dig
 så högt så du hör
det är så




Förändring




2005 - 2008



Aja, lite förändring väl?



Monday

Jag har varit helt slut idag, konstigt nog. Så lite har jag inte sovit. Iofs en timme mindre än jag skulle eftersom jag kollade fel på klockan och satte den en timme för tidigt och märkte det inte förrän jag redan ätit frukost och allt, förvirrad som man är.

 Iallafall, idag har jag varit i skolan och det var så pass intressant att vi skulle dissekera en plasthjärna, skojskoj. Kände mig faktiskt hyfsat förberedd ändå idag, hade hyfsat koll på de olika områdena och så. Får nog fortsätta med att läsa på innan vi ska ha de här diskussionerna.
Sen hade jag iallafall möte med säkerhetssamordnaren och gav signalement på äcklet som antastade mig häromdagen, och tydligen har han varit på en annan tjej på lunds sjukhus där han t.o.m var innanför kläderna på henne. Så det ska bli en polisanmälan på det kräket.
Yeye :)

See ya!

rohbriken

Det har varit en supermysig helg som inleddes med att Sofie kom hit klockan 11 på kvällen i fredags, och vi drack te och var uppe till halv 4 och nätshoppade xD Blev vars en klänning från stylebystars :)
Sen kom Lajnus vid halv 5 på lördagen och han är fortfarande kvar den lille parasiten xD igår gjorde vi inte så mycket, bara kollade lite film och mös, och idag har vi knappt lämnat sängen, skitpraktiskt med datorn i sängen, men vi var faktiskt ute en runda och gick i eftermiddags, och nu ikväll har vi kollat på beck och nu sitter vi här igen :) Jag har också handlat ett par stövlar och en klänning på bubbleroom. Micket fiiina!

gonatzi!

It's all about me

Jag mår bra nu, det känns skönt att kunna säga det. Jag känner inte alls samma press på att passa in, att få folk att gilla mig, att alltid göra vad andra vill att jag ska göra. Jag har lärt mig att jag har rätt att ställa krav, att ge och ta, inte bara ge. Jag har mina sanna vänner kvar och en underbar pojkvän som jag kan vara 100% mig själv med och som älskar mig för den jag är, precis som jag är.
Faktiskt är det mycket tack vare dig att jag mår såhär bra, du får mig att må bra, du har på ett sätt fått mig att älska mig själv. Jag vet att jag har dig som stöttar mig, vad jag än gör, hur det än går så har jag dig att luta mig på om det skulle gå fel.
Du är allt jag någonsin kunde ha önskat, och så mycket mer.







Jag älskar er



ikväll!

Sofie ringde och räddade min kväll! Det blir tjejkväll med gottis och te och tjejfilmer :) Det ska bli mys. Hon kommer vid halv 11 så jag har gott om tid att fixa ihopa lite bra filmer.
Borde kanske städa lite också kanske, det ligger snorpapper över hela golvet, nam nam.

Hahahaha



Hahahaha, bäst! :D



Min drömhund



Den här hunden vill jag ha :) Fy fan vad söt !
Nån som vet vad det är för ras?




Sjukis

Idag är jag sjuk. Har tre ton snor i näsan och i bihålorna. Höll på att bli galen tills jag rotade fram barn-nässpray. Och nu är det lite bättre :) Älsklingen ligger och sover bredvid mig, han orkade inte gå till skolan i morse den latisen. Vet inte vad som händer idag/ikväll men antagligen inget speciellt.
Var med om en obehaglig sak igår. Kopierar in vad jag skrev i ett mail till lunds universitets säkerhetschef.

" Det är så att imorse den 5/2, när jag klockan ca 07.30 kom till Eden för att vänta på några klasskompisar för att gemensamt gå till humanisthusets hörsal, satte jag mig i en fåtölj och började läsa i P&S, då det plötsligt kommer fram en mörkhyad engelsktalande man, som säger att han ska spå i min hand, jag tänker inte närmare på detta utan låter honom göra detta. Efter en stunds "spående" kommer han fram till att år 2011 ska jag vinna en stor summa pengar på lotto, och han vill då ge mig en grattiskram, och då gör han det. Han kramar mig hårt, och börjar flåsa högt med näsan i min nacke/hals och luktar på mig, nu börjar jag tycka att det är obehagligt och försöker putta undan honom, det går inte och jag får ta i mer för att få honom att släppa. Då börjar han spå mer i min hand och börjar sedan pussa mig på handleden. Jag drar då undan handen och säger att det får vara nog nu och att jag inte vill mer. Då säger han okej och ska gå därifrån. Han skyndar sig att ge mig en kram till och gör samma sak igen, han kramar mig hårt och flåsar högt i min nacke/hals och luktar på mig, och jag får återigen ta i för att få honom att släppa mig. Efter detta lämnar han mig ifred och hämtar sina saker som ligger en bit bort och går därifrån. Allt utspelade sig under ungefär 10 minuter. "

Väldigt obehagligt faktiskt. Jag tror att han är en student vid Eden för jag har sett honom där innan.

Hypnos

Nu är jag hemkommen från das schkola. Är fortfarande fruktansvärt trött också, höll på att somna på tåget ner, på föreläsnigen, och på tåget hem.
Idag fick jag också prova på hypnos eftersom vi hade fått en extraföreläsning, schpennande tänkte jag och gick dit men jag vet inte om jag blev så hypnotiserad, kanske lite, men jag blev inte hynositerad nog för att inte tänka hela tiden ;" Är jag hynositerad nu. Nu då? Nu då?". Så jag var nog inte så fokuserad :P Han försökte få oss att gå tillbaka till vår barndom och sånt. Men det var rätt coolt ändå, blev helt cp i kroppen, helt seg typ, skumt.
Anyways, nu är jag hemma och sitter och suktar efter potatismoset och korven modersmålet lagar.

Tjarå!

Trött

Usch jag är jättetrött, vill sooova. Varför lägger man föreläsningar klockan 8, är de dumma eller? Har två föreläsningar idag, en om minne och en om hypnos. Sen ska jag raka vägen hem och sova hela kvällen tack.
Godnatt.

Woho!




Idag är det 25 dagar tills jag fyller 20!



Du & Jag





Du & Jag
Jag älskar dig, jag älskar oss och det speciella vi har
Det kommer alltid vara vi ♥




Familia

Pratade precis med Linus, han ska vara med i Wallander imorgon igen för de sista inspelningarna :) Innebär att vi inte träffas imorgon men det gör ju inte så mycket, träffas ju på onsdag istället. Var på Familia innan också en liten snabb runda, fyndade asbilliga underkläder,  1 bh och 4 trosor för bara 125 kronor, mucho najs.
Nu ska jag eta!

Tjingeling!





Måndag

Idag känner jag mig inte helt ok, så jag stannade hemma från skolan idag. Vaknade vid 9 och har kollat lite film, Save the last dance med Julia Stiles, rätt bra film, men lite väl 90-tal :P
Är rätt så tråkad nu så därför ändrade jag designen på bloggen igen xD Tur jag har datorn och mollsan som sällskap.








Bio

Nu har vi precis varit på bio i lund, med Sofie och Dan och Sarah och Daniel, vi såg The curious case of Benjamin Button. Den var skitbra, fällde t.o.m en liten tår haha xD Nej men, faktiskt den bästa film jag sett på länge.
Om man skulle läsa lite kanske, har verkligen varit latis den här veckan när det gäller det. Imorgon börjar jag 1, skönt med sovmorgon. Måste förfande gå med i en nation nu också, har inte gjort det än.

Ciao






RSS 2.0